maanantai 12. syyskuuta 2011

Luo kotiin uusi järjestys!

Pursuavatko kaapit tavaraa? Aloita järjestyksen luominen sillä, että luovut vaatteista ja muista tavaroista, joita ei enää käytetä. Vie turhat tavarat kierrätyskeskukseen tai kirpputorille ja kotiin tulee hetkessä lisää tilaa. Mieti tämän jälkeen tavaroille loogiset säilytyspaikat. Järjestele kaikki tarpeelliset tavarat hyllyille, laatikoihin, komeroihin, koreihin ja pusseihin.


Säilytysratkaisut vaikuttavat suuresti sisustukseen. Erilaisia säilytysjärjestelmiä, telineitä ja laatikoita on tarjolla todella paljon. Aluksi kannattaa pohtia, miten haluaa säilyttää tavarat kodin eri tiloissa. Jotkut haluavat piilottaa television liukuovien taakse ja toiset laittavat esille rakkaita muistoesineitä ympäri kotia. On hyvä kuitenkin muistaa, että tyylikkäillä säilytyslaatikoilla voi myös sisustaa ja koristaa kotia, kaikkea ei tarvitse laittaa piiloon.


Hyvässä järjestyksessä olevassa kodissa on mukava asua. Kun tavarat ovat paikoillaan, aikaa ei tuhraannu niiden etsimiseen. Tartu siis toimeen ja nauti uudesta järjestyksestä! Cellon laadukkaiden säilytysjärjestelmien avulla saat tavarat kätevästi paikoilleen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti