tiistai 23. elokuuta 2011

Unelmien kylpyhuone

Viihtyisässä kylpyhuoneessa peseydytään ja rentoudutaan. Sisustuksessa kannattaakin huomioida sekä visuaaliset seikat että käyttömukavuus. Värit vaikuttavat paljon siihen, miltä kylpyhuone vaikuttaa. Valkoinen väri on aina trendikäs ja suosittu valinta. Puhdas valkoinen heijastaa kauniisti valoa ja saa myös katseen kiinnittymään näyttäviin yksityiskohtiin.


Kylpyhuoneen elo syntyy vastakohdista: vaalean perusvärin rinnalle sopivat vahvan väriset kalusteet. Kalusteiden suositut värit pähkinä ja tammi ovat väistymässä harmaan eri sävyjen lisätessä suosiotaan. Tummanharmaa väri maalattuna, puuviiluna tai sen jäljitelminä näkyy jo vahvasti pohjoismaisessa kylpyhuonesisutuksessa.

Kalusteiden muunneltavuus lisääntyy jatkuvasti. Esimerkiksi allaskaappeja on tulevaisuudessa saatavana vaihdettavalla etupaneelilla. Värillisillä paneeleilla voi tuoda helposti uutta ilmettä kausittain ja ne on helppo vaihtaa ilman työkaluja tai kiinnitysaineita. Peilikaapeissa on nykyään usein upotettu valot, mutta ne eivät välttämättä riitä laajaan tilaan. Kylpyhuoneeseen kannattaakin sijoittaa useampia kohdevaloja, jotta valaistus on ihanteellinen.


Pesualtaiden trendinä jatkavat isot tasoaltaat, jotka upotetaan kalusteisiin tai sijoitetaan pöydän päälle. Saunan lasiseinäratkaisut ovat myös kasvattamassa suosiotaan, sillä kylpyhuoneesta halutaan usein välitön yhteys saunaan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti