keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viihtyisällä terassilla mieli lepää

Cellon tyylijaottelu country, classic, modern ja funky pätee myös ulkotilassa. Usein kodin sisustuksen tyyli jatkuu myös terassilla. Mikään tyyli ei nouse tänä kesänä ylitse muiden, vaan jokainen voi toteuttaa itselleen parhaiten sopivaa tyyliä. Tärkeintä on, että terassilla voidaan rentoutua ja oleskella aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.


Helppohoitoiset polyrottinkikalusteet ovat todella suosittuja. Puisista puutarhakalusteistakaan ei olla kokonaan luopumassa, nyt yhdistelläänkin eri materiaaleja rohkeasti keskenään. Terassilla voi hyvin olla esimerkiksi puinen pöytä ja polyrottinkiset tuolit. Ulkokalusteissa on lisääntynyt huonekalumainen ilme ja sohvaryhmät ovat myös löytäneet paikkansa ulkona. Kalusteissa vallitsevat hillityt ruskean ja harmaan eri sävyt samoin valkoinen väri. Isot kalusteet halutaan neutraalin värisinä ja tekstiileillä sekä ruukuilla tuodaan piristävää väriä kokonaisuuteen.

Isompi terassi voidaan helposti suunnitella kahteen eri tarkoitukseen: ruokailuun ja leppoisaan oleskeluun. Terassin pihakeittiöpuolelle sopii ruokailuryhmä ja kaasugrilli kun taas oleskelupuolelle valitaan mukava sohvaryhmä ja vaikka terassilämmittimet viileämpiä kesäiltoja varten.


Ideoita terassille antoi Rautakeskon piha- ja puutarhaosaston valikoimaneuvoja Anne Tirronen.
0 kommenttia:

Lähetä kommentti