maanantai 27. kesäkuuta 2011

Upeita laattoja ja tapetteja esillä loma-asuntomessuilla

Loma-asuntomessut järjestetään Mäntyharjussa 27.6.–10.7.2011. Tapahtuman pääteemoja ovat ekotehokkuus loma-asumisessa ja taide. Teemat näkyvät messutapahtumassa muun muassa ekotehokkaana rakentamisena ja aluesuunnitteluna. Cellon messusisustuksia voi ihastella Kimara 146 ja Omatalo Rantakukka kohteissa erityisesti kylpytiloissa ja saunoissa.


Kimara 146 kohteessa saunassa ja kylpytiloissa on esillä paljon Cello-tuotteita. Saunan lauteet ovat harmaata saunasuojattua kuusilaudetta. Kaunis harmaa väri tuo tilaan mukavasti sävyä. Cello-kuituvalaisimet luovat tilaan puolestaan tunnelmaa. Saunan seinät ja tehosteseinien laatat ovat myös Cellon valikoimasta. Pesuhuoneessa Cellon sisustusta edustavat valkoiset seinälaatat ja kauniit lattialaatat. Saunan yleisilme on rauhallinen ja värisävyt pehmeitä. Se erottuu mukavasti loma-asuntojen muista saunoista, joissa tummat värisävyt ovat pääosissa.


Makuuhuoneissa trendinä ovat vaaleat sävyt. Eco-tapetteja on esillä Omatalo Rantakukassa sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa. Eco Studio -tapetin malli 6034 tuo makuuhuoneeseen harmonisen tunnelman.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti