maanantai 16. toukokuuta 2011

Kesän grilleissä on kokoa ja tyyliä

Tyylikäs grilli on pihakeittiön keskipiste. Kävimme K-raudan grilli- ja terassikiertueella poimimassa kesän grillimarkkinoiden kuumimmat trendit. Suunta on selvä: suuret kaasugrillit ovat kesän juttu.

- Suuret grillit ovat tehokkaampia ja niissä on tilaa tehdä ruokaa isollekin perheelle. Grilliin laitetaan tänä päivänä paljon muutakin kuin makkaraa, joten tilaa tarvitaan, K-raudan asiantuntija Pekka Nuutinen kertoo.


Suurissa grilleissä on kolmesta kuuteen poltinta. Parasta on se, että polttimia voidaan käyttää tarpeen mukaan ja näin ruokaa voi laittaa kätevästi pienelle porukalle tai isompiin juhliin.

Suuret kannen ikkunat tekevät grillistä tyylikkään. Grillauksen seuraaminen on myös helppoa, koska kantta ei tarvitse avata koko ajan. Helppohoitoisuuden varmistavat yleistyneet emaloidut parilat ja ritilät. Emaloidut pinnat puhdistuvat nopeasti pelkällä vedellä tai saippuavedellä.Cellon valikoimasta löydät laadukkaat grillit ja grillaustarvikkeet. Osallistu myös kilpailuun toukokuun loppuun mennessä ja voit voittaa TM-testivoittaja Gourmet 3 -grillin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti