tiistai 21. helmikuuta 2012

Mattotrendit: lyhyttä nukkaa ja pehmeitä värejä

Rautakeskon mattojen tuotepäällikkö Pirkko Perunka kertoi meille viimeisimmistä mattotrendeistä. Lyhytnukkaiset matot ovat suuressa suosiossa, eikä syyttä. Tiheä ja lyhytnukkainen matto on tyylikäs ja helppohoitoinen.


- Pehmeä matto tuntuu mukavalta jalkojen alla ja näyttää aina hyvältä. Pohjoismaiseen sisustukseen sopii erinomaisesti hillityt siniharmaat, siniset ja beigen väriset matot, Pirkko kertoo.

Vintagen suosio näkyy myös matoissa. Kulutetun näköiset pinnat antavat matoille ilmettä.


Uutuutena valikoimissa ovat outdoor-matot, jotka sopivat niin sisälle kuin ulos. Matto on 100 % polypropyleeniä ja se sopii erinomaisesti terassille tai parvekkeelle, koska se kestää hyvin eri sääolosuhteita. Matto ei sisällä luonnonkuitua ja näin ollen se ei homehdu. Kaunista mattoa on saatavana harmaana, vaalean ruskeana, luonnonvalkoisena ja ruskeana.


Pirkko vieraili alkuvuodesta Domotex-messuilla ja sieltä mieleen jäi kirkkaanpunaiset matot.

- Vaaleiden mattojen rinnalla kirkkaanpunaiset matot erottuivat edukseen. Kirkkaat värit sopivat erinomaisesti rohkealle sisustajalle, Pirkko vinkkaa.

Kun suosikkimatto on löytynyt, kauniin kokonaisuuden voi viimeistellä Cello-verhoilla. Hillityt ja yksiväriset verhot on helppo yhdistää erivärisiin mattoihin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti