keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Luonnollista rosoisuutta lattiapinnoissa

Domotex-messuilla oli tänä vuonna esillä laaja kirjo laminaatteja ja parketteja. Rautakeskon lattiamateriaalien tuotepäällikkö Tarja Viilola kertoi, että lattiamateriaaleissa trendinä on nyt aito puulattiafiilis: pinnassa saa näkyä oksia ja elävyyttä.


- Erityisesti laminaattien puolella esillä oli sahattuja pintoja ja rosoisuutta. Vintagehenkiset vaihtoehdot olivatkin messuilla pääosassa, Tarja kertoo.


Kivi- ja keramiikkajäljitelmät ovat myös trendikkäitä laminaateissa. Uusien laminaattien pinta on saatu kohokuvioinnin avulla tuntumaan ja näyttämään kivimäiseltä. Cellon laminaattivalikoimassa on tarjolla trendikäs Pietra Piasen, jossa on kivisen laatan näköä ja tuntua.


Laminaateissa ja parketeissa uutta ovat pitkät lankkumallit. Messuilla oli tarjolla jopa kaksi metristä laminaattia ja neljä metristä parkettia. Parkettien puolella esillä oli näyttäviä vaihtoehtoja.

- Leveät lankut ovat suosittuja parketeissa. Tyylikkäät ja näyttävät pinnat ihastuttivat messuilla. Erikoisuutena olivat erittäin korkeakiiltoiset parketit, jotka on suunnattu erityisesti Aasian-markkinoille, Tarja sanoo.

Puun lämpimät sävyt, harmaa ja musta pitävät suosionsa lattioissa. Vaaleita lattioita oli Domotex-messuilla esillä vähemmän, mutta pohjoismaisesssa sisustuksessa vaaleat ja keskisävyiset puulattiat ovat varmasti jatkossakin vahvasti läsnä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti