perjantai 25. marraskuuta 2011

Laattaa kodin kaikkiin tiloihin

Laatta on kylpyhuoneessa varma valinta, sillä se on helppo pitää puhtaana ja kestää kosteutta hyvin. Laattaa voi kuitenkin erinomaisesti käyttää myös eteisessä, keittiössä ja takkahuoneessa. Rohkea sisustaja voi myös laatoittaa makuuhuoneen tai olohuoneen seinän: laatta on erinomainen vaihtoehto tapetille ja maalille. Laatoista tehdyllä tehosteseinällä saa esimerkiksi oleskelutilaan näyttävyyttä, eikä materiaalien yhdistelemistä tarvitse pelätä. Laatan viereen sopii erinomaisesti tapetti, maalattu pinta, laminaatti tai parketti – sinun mieltymyksesi ratkaisee.

Laattojen koko on kasvanut vuosi vuodelta – eikä trendi ole hiipumassa. Isommat laatat ovat näyttäviä, koska saumoja tulee vähemmän näkyviin. Kookkaampien laattojen pariksi voi yhdistää uskaliaasti useita eri laattakokoja samaan seinäpintaan. Väreillä voi puolestaan tuoda tilan tuntua. Vaalea ja kiiltävä laatta suurentaa. Tumma ja mattapintainen pienentää. Suuret kuviot voivat tehdä tilasta pienemmän ja levottomamman tuntuisen.

Cello-laattavalikoimasta löydät satoja kauniita vaihtoehtoja kodin seinä- ja lattiapinnoille. Erikokoisilla ja -värisillä laatoilla loihdit hetkessä uutta ilmettä. Kokeile myös aidon laatan näköistä kivikuviolaminaattia. Moderni, trendikäs, kevyt ja välittömästi käyttövalmis lattia valmistuu näppärästi. Uusi 1clic2go-kiinnitysmekanismi mahdollistaa vaivattoman asennuksen jopa hankalissa kohdissa, kuten nurkissa tai ovien kodalla.

Cello-laatat on valinnan helpottamiseksi ryhmitelty neljään tyylisuuntaan. Löydät nopeasti mieleisesi seinä- ja lattialaatat Country-, Modern-, Classic- tai Funky-tyylistä. Selaa laattaesitettä ja tutustu upeisiin kokonaisuuksiin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti