tiistai 18. lokakuuta 2011

Kodin väriloisto

Värit luovat tunnelmaa ja tyylejä. Ne vaikuttavat myös mielialaan ja tekevät kodista hetkessä uudennäköisen. Vaihtamalla sisustustyynyt tai tapetoimalla seinän saa aikaan piristävän muutoksen. Värien valinnan voi aloittaa vaikka sisutustyynystä, jonka tyyli ja värit miellyttävät. Tyynyn kaveriksi voi valita sopivan tapetin tai maalin ja näin oma värimaailma rakentuu pikku hiljaa. Erilaisia värejä voi kokeilla rohkeasti, mutta myös hillityissä väreissä on oma viehättävyytensä.

Pehmeää tunnelmaa kotiin saa valitsemalla herkkiä ja romanttisia värejä. Esimerkiksi vaaleanpunainen ja vaalean vihreä tuovat hempeyttä sisustukseen. Valkoinen väri raikastaa kokonaisuutta mukavasti.


Merihenkeä kotiin tai vaikkapa mökille saa raidoilla ja selkeillä väreillä. Sinisen eri sävyt ja raikkaat raidat ovat aikaa kestäviä valintoja.

Hienostuneen tunnelman saa luotua yhdistelemällä hiekan eri sävyjä. Tähän tyyliin saa helposti välimerellisen hengen lisäämällä sisutukseen ripauksen turkoosia. Mustavalkoista selkeyttä rakastaville sopii kovat värit ja graafiset kuviot. Kokonaisuutta voi halutessaan pehmentää tehostevärillä, kuten pirteällä punaisella. Pehmeät materiaalit tuovat myös mukavasti kodikkuutta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti