torstai 18. kesäkuuta 2015

Cellon Peittosuoja jo toisen kerran TM Rakennusmaailman testivoittaja


K-raudan ja Rautian tuotemerkin Cellon Cover Peittosuoja (entinen Cello Peittosuoja Aqua) voitti jälleen vesiohenteisten peittosuojien testin TM Rakennusmaailman numerossa 5/2015. Cellon menestystuote voitti aikaisemmin myös TM Rakennusmaailman 5/2012 –numerossa olleen testin. Lue lisää: https://www.pirkka.fi/artikkeli/115520-maalari-tiedatko-milla-saat-parhaan-suojan

Mukana testissä Cellon lisäksi olivat Woodex Aqua Solid, Pinotex Superdec, Coloria Pihla Pro, Tikkurila Vinha, Eskaro Voima, Flügger 98 Aqua, Alpina Peittävä Puunsuoja V ja niitä kaikkia testattiin sekä laboratorio- että kenttäolosuhteissa. Cello piti pintansa molemmissa testeissä ja voitti selkeästi yhteistuloksissa. TM Rakennusmaailma kehuu Cellon yleisvaikutelmaa siistiksi, himmentymistä ja värimuutoksia vähäiseksi.

Cello Cover on ulkokäyttöön tarkoitettu vesiohenteinen puupintojen peittosuoja, joka muodostaa puun pintaan ohuen, peittävän kalvon ja antaa sille tehokkaan suojan. Cello Cover -peittosuojaa voi käyttää valkoisena tai ulkomaalivärikarttojen sävyihin sävytettynä ja se soveltuu sekä uusien että vanhojen puupintojen käsittelyyn.

Käyttökohteita ovat mm. ulkoseinät, vuorilaudat, aidat ja ikkunanpuitteet. Peittosuojalla saat vanhat, haalistuneet puupinnat taas kauniiksi ja sävyltään yhtenäisiksi, ja se sopii myös vanhan ja uuden puunsuojapinnan värisävyn yhtenäistämiseen.

  • väri: valkoinen, sävytettävissä ulkomaalikarttojen sävyihin
  • pakkauskoot ovat 0,9 L, 2,7 L, 9 L sekä 18 L
  • puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti