maanantai 11. toukokuuta 2015

Terveiset Vantaan Asuntomessualueelta

Asuntomessut järjestetään Vantaan Kivistössä 10.7 - 9.8.2015.  Lehdistön ennakkoretki messualueelle tehtiin viime viikolla. Sää ei suosinut ja kovasti on alueella vielä tehtävää, mutta kiva oli päästä kurkistamaan muutamiin messukohteisiin.

Ainoakoti Feeniks, johon tulee myös Celloa, on valmistumassa vauhdilla.  


NCC:n messukohde Vantaan Spinelliin on tähtisisustajiksi kutsuttu meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, toimittaja-juontaja Ellen Jokikunnas ja rokkari Olli Herman. Raili, Ellen ja Olli Herman ovat kukin suunnitelleet yhden kerrostaloasunnon omien mieltymystensä mukaan.

Railin sisustuksessa on mukavasti väriä ja ripaus Aasiaa.


Erittäin hauska yksityiskohta meikkitaitelija Raili Hulkkosen sisustamassa asunnossa olivat vaijerit lukuisille silmälaseille ja koruille. Hyvä idea!

Ellenin sisustus on rohkea ja naisellinen, kiinnostava sekoitus modernia ja perinteistä. Huikea kukkatapetti on asunnon helmi ja ruukkutikkaat varsin hauska oivallus.


Rokkarin asunnon päävärit ovat kirkas punainen ja lämmin keltainen. Musiikin lisäksi myös taiteella on merkittävä rooli Olli Hermanin sisustuksessa.


The City of Vantaa and the Housing Fair Finland Coop will organize a housing fair in Kivistö, Vantaa on 10 July - 9 August, 2015. Most of the houses are still under construction but we a looking forward to visting them all in July.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti