maanantai 13. huhtikuuta 2015

Harmaan hurmaa: Cello Stardust -pihakalusteet

Harmaa on rauhallinen, maanläheinen ja tyylikäs väri. Myös pihakalusteissa harmaa toimii erinomaisesti, se sopii kaikkien värien kanssa ja korostaa kukkien hehkua. Hienoja yhdistelmiä ovat esimerkiksi harmaa, roosa ja sininen tai harmaa ja puhdas punainen. Modernia vaikutelmaa saa harmaan, mustan ja valkoisen liitolla.

Pelkistetyn kauniit antiikkiharmaat Cello Stardust -pihakalusteet ovat FSC-sertifioiutua eucalyptusta, runko on alumiinia. Pöydän koko 200 x 100 x 75 cm, pitkän penkin koko 160 x 38 x 47 cm ja lyhyen penkin koko 39,7 x 60 x 47 cm. Lisää pihan kalustamisesta Cellon sivuilla

2 kommenttia:

  1. Miten setin säänkesto kesällä, esim vesisateet ja auringonpaahde? Tai talvella lumi ja kovat pohjois-suomen pakkaset?

    satu

    VastaaPoista
  2. Hei Satu

    Paras vaihtoehto Stardust-kalusteille on katettu terassi, tai sateelta suojaaminen pressulla. Pöydän maalattu kansiosa on eucalyptuspuuta ja sen voi halutessaan vielä käsitellä ulkokalusteisiin sopivalla lakalla ( esim. väritön Helo ). Talveksi Stardust-kalusteet kannattaa laittaa kuivaan ja viileään varastoon.

    VastaaPoista