maanantai 14. heinäkuuta 2014

Jyväskylän asuntomessut avautuivat

Asuntomessut avautuivat Jyväskylän Äijälänrannassa 11.7. Cello on mukana mm. Ainoakoti HauHausissa ja Omatalo Uniikissa.

Koiranomistajille suunniteltu Ainoakoti HauHaus (kohde 36)
Ainoakodin koiramaisesti nimetty HauHaus on suunniteltu kahden espanjanvesikoiran ja heidän omistajiensa lähtökohdista maltillisilla kustannuksilla. Muita suunnittelun lähtökohtia olivat luonnonläheisyys ja "tavanomaisen valkoisen" välttäminen. Tapetit, laatat ja lattiapinnat on valittu Cellon ja Vallilan tuotevalikoimista. Jyväskylän Asuntomessujen ensimmäisenä valmistuneen talon huoneistoala on 101 m2.

Koirat on otettu huomioon talon pohjaratkaisussa, sisätilojen pintamateriaalivalinnoissa sekä pihasuunnittelussa. Koiraperheen arki on huomioitu monilla pienillä asioilla muun muassa lattiamateriaaleissa, sähköisessä kodinohjausjärjestelmässä, kodinhoitohuoneen suunnittelussa, saunassa ja ovissa. Lämmitys on HauHausissa toteutettu monipuolisella kaukolämmön, takan, ilmalämpöpumpun sekä vesikiertoisen lattialämmityksen yhdistelmällä. Talon  energiatehokkuusluokka on B ja sen E-luku 127. Talon toimintoja, esimerkiksi energiankulutusta, voi seurata ja ohjailla Talotohtori-kotiautomaatiojärjestelmällä. 

Ainoakoti HauHaus olohuone.
Ainoakoti HauHaus, lattialaatta Cello Vanity 10 x 10 cm.
Ainoakoti HauHaus seinälaatta Cello Enjoy 25 x38 cm.
Laminaatti ja laittialaatta Cello.


Hauhaus Ainoakoti.fi-sivuilla: http://www.ainoakoti.fi/kampanjat/hauhaus/
Seuraa HauHausin blogia: http://www.asuntomessut.fi/blog/hauhaus
Tykkää HauHausista Facebookissa: https://www.facebook.com/hauhaus2014

   

Omatalo Uniikin suunnittelu ottaa kaikki perheenjäsenet huomioon (kohde 4)
Omatalo Uniikki on kaksilapsisen perheen turvallinen ja toimiva kaksikerroksinen puurakenteinen koti, jonka huoneistoala on 180 m2. Avarassa ja valoisassa kodissa materiaalit huokuvat aitoutta ja maanläheisyyttä. Perhe arvostaa aktiivisen arjen vastapainoksi yhdessäoloa ja kotona puuhastelua, joten pohjaratkaisussa on otettu jokaisen perheenjäsenen tarpeet huomioon.

Uniikki on aikaa kestävä ja ympäristöön sopiva, tulevia asukkaita ja heidän tarpeitaan palveleva kokonaisuus. Talossa toteutuu puurakentamisen hyödyt ja vaivattomuus yhdistettynä kestävään ajattomaan julkisivuun, jossa on tuulettuva rappauslevyjärjestelmä. Avarat ja toimivat tilat on saatu aikaan toteuttamalla vain osa rakennuksesta kaksikerroksisena, jolloin saadaan korkeutta ja tilantuntua keittiön ja olohuoneen yhdistävään tilaan.

Omatalon lämmitysmuoto on maalämpö, johon on integroitu jäähdytys maapiiristä. Energiapihin rakennuksen energiatehokkuusluokka on A ja E-luku 134.75-vuotias Omatalo on ensimmäinen CE-hyväksytty talopakettitoimittaja Suomessa. Puurakenteinen Omatalo on ekologinen ja sen hiilijalanjälki on verrattain pieni.

Omatalo Uniikki olohuone.
Omatalo Uniikki keittiö.
Uniikki Omatalo.com-sivuilla:  

 
http://www.omatalo.com/uutiset/omatalo-uniikki-asuntomessuilla-2014/
Seuraa Omatalo Uniikin Facebook-sivuja: https://www.facebook.com/OmataloUniikkiThe City of Jyväskylä and the Housing Fair Finland Coop is organizing a housing fair at Äijälänranta, Jyväskylä on 11 July - 10 August, 2014. You can find Cello-products in site number 36 Ainoakoti HauHaus  and in site 4 Omatalo Uniikki.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti