maanantai 24. kesäkuuta 2013

Trendikatsaus

Esittelyssä muutamia trendikkäitä kuoseja jotka toistavat uusimpia ja kiinnostavimpia kuva-aiheita ruusuista rakkaudentunnustuksiin.

Valoisan ja kevyen kesäisen sisustuksen taustaksi kokoelmista löytyy kukkasia, kirkkaita värejä, sydämiä ja lemmekkäitä lauseita, mutta myös helteellä viilentävää sinistä.

Himmeästi hohtavat metallipinnat näkyvät tänä kesänä paitsi muodissa ja tekstiileissä ja jopa kengissä, myös sisustuksessa. Uskaltaudu ihastumaan suosikkiisi ja etsi sille sopiva kumppani.

Railakas ja retro kesätyyli taitaa keltaisen ja pinkin. Mattapintainen rakkausteksti painokuviona kullankimaltavalla pohjalla: tässä uusi tehosteseinä glitteriä ja paljetteja pursuavan kesäisen glamour-tyylin seuraksi.


Cello Eco Rose 2787, Kuvatapetti Eco Rose 22291) Cello Eco Happy 3850 , 2) Cello Eco Exclusive, 3) Cello Eco Street 6677, 4) Cello Eco Happy 3855


Kylmistä sävyistä pitävälle on tarjolla samaa hiukan kaihomielisempään henkeen. Kukkaiskuosi sinisenä tuo mieleen vanhan puutalon viileimmän kesähuoneen. Exclusive tarjoaa kukkasia modernimmin ja korkeanukkaisella valkoisella flock-painatuksella. Romanttisin kaikista on lempeän vaaleansininen Happy-kuosi.


5) Cello Eco Happy 3852, 6) Cello Eco Exclusive 2564, 7) Cello Eco Happy 3854

0 kommenttia:

Lähetä kommentti