perjantai 1. huhtikuuta 2011

Maanläheisiä laattatrendejä maailmalta

Rautakeskon laattojen tuotepäällikkö Kaisa Palomäki vieraili Espanjassa Cevisama-laattamessuilla tutustumassa uusimpiin kylpyhuoneen laattatrendeihin. Suurin villitys jättilaatoista oli hiipunut, mutta esillä olleet laatat olivat edelleen suomalaiseen makuun melko isoja.

- Messuilla näkyi paljon laattakokoja 20 x 50 ja 20 x 60. Suorakaiteen mallisia laattoja käytettiin sekä pysty- että vaakasuunnassa. Myös lattialaatoissa hallitsivat suhteellisen isot koot, Kaisa kertoo.


Värimaailmassa oli tapahtunut vuoden sisällä selkeä muutos.

- Viime vuonna laattamessuilla hallitsivat musta ja valkoinen. Nyt tilalle olivat tulleet maanläheiset värit kuten ruskean ja beigen eri sävyt. Marmorikuvioidut laatat olivat myös näkyvästi esillä ja niiden suosio tulee varmasti kasvamaan tulevaisuudessa, Kaisa sanoo.


Värien lisäksi pinnoissa näkyi vaikutteita luonnosta. Luonnon kivet sekä puu- ja kivijäljitelmät olivat erittäin suosittuja.

Digitaalinen printtaustekniikka oli myös selkeästi yleistynyt ja eri aiheiset printtaukset ihastuttivat erikoisuudellaan.


Cellon valikoimissa maanläheisiä sävyjä löydät erityisesti Cello Country -tyylisuunnan alta. Tutustu Cellon laattavalikoimaan täällä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti