perjantai 4. helmikuuta 2011

Tapetit tuovat trendit seinälle

Tapettivalmistajien asiantuntijat kokoontuvat Heimtex-messuille, ja joka vuosi myös K-raudan ja Rautian valikoimissa oleviin tapettimallistoihin päätyy tuoreita ja inspiroivia kuoseja Heimtex-messuilla esiintyneiltä nuorilta suunnittelijoilta.


Suomalaisia tekstiili- ja muotoiluopiskelijoita oli esittelemässä omia töitään tänäkin vuonna ainakin Turusta ja Vantaalta.

Kävimme myös tervehtimässä Cellon yhteistyökuppanin, Econ suunnittelijoita heidän näyttelyssään. Yksi Econ maaliskuussa 2011 Suomen markkinoille tulevista mallistoista, Eco Tweed oli esillä Heimtexissa jo ennakkoon. Eco Tweed on tekstiileistä vaikutteensa saanut mallisto "miehelle, joka ei pelkää astua esiin"!


Econ muotoilijat totesivat iloisina, että valinnan vapaus tyylien suhteen pysyy edelleen voimassa. Tämän hetken vahvin suuntaus sallii eri tyylien kolahtavan rajusti vastakkain. Kaikkien tyylien salliminen on todella vapauttavaa, kun ajattelee kuinka tiukkoja tyylisäännöt aiemmin olivat.


Eco Tweed -kokoelma tuo brittiläisen perinteen suoraan moderneille seinille. Beigen, sinisen, vihreän, punaisen ja mustan sävyissä liikkuvissa tapeteissa on runsaasti trendikästä maskuliinisuutta. Se on tehty klassista brittisisustusta arvostavalle, tyylitietoiselle henkilölle, joka pukee huolella sekä itsensä että kodin. Mallit sopivat urbaaniin, 50-luvunkin teemoja ja modernia muotoilua heijastavaan kotiin. Kokoelmaan yhdistyvät digitapetit antavat mahdollisuuden korostaa tekstiilimäistä vaikutelmaa lähikuvasuurennoksina eri ruutukuoseista

0 kommenttia:

Lähetä kommentti